Sverige runt i kajak 2013 - Mårten Wetterberg

Tänkande dag

Tisdag
11
Juni

Rönneskär - Oskarshamn 44km

Dagen började med ett dopp, sen vid 9 var jag iväg igen. Bleke, och jag hade inget att lyssna på i form av radio. Istället visslade och sjöng jag när jag paddlade, rätt trevligt.

Snabbt började tanken fladdra iväg, jag tänkte verkligen bra idag. Livet och framtiden var väl främsta grubblen. Det jag kom fram till är följande; Jag bor kvar i London i minst två år till, flyttar knappast hem till mor och far, utan fortsätter snylta sammanlagt någon månad om året där på semester, jul och affärsresor. Det jag vill fortsätta med är att hälsa på i Sverige, åka på utlandssemestrar med föräldrarna och syrrorna, samt NyWeb, jag och Tom jobbar mycket bra ihop. Heltidsjobb i London, fortsätta på mitt nuvarande lilla kontor eller annat, jaga kärleken, det får framtiden utvisa.

Sett från ett paddelperspektiv var det skönt att nå Oskarshamn. Blåkulla ligger lite mystiskt vid horisonten, häxkraften ligger tung över staden.

Nu sitter jag i en svärm av myggor och försöker slappna av inför att jag ska lägga mig i tältet. Myggstiftet, som jag trodde skulle bli exklusivt för Norrland, får dem att åtminstone inte sticka. Sandell rekommenderade ett ställe på Örö strax söder om Västervik, kanske kvällsmat åtminstone där?

Visa kommentarer